Els nois del col·legi major de Madrid responen a la polèmica pels crits masclistes

per Redacció, el 10 d'octubre de 2022 a les 10:25
"Putes, sou unes nimfòmanes". Aquestes són les paraules que estudiants del Col·legi Major Elías Ahúja de Madrid van cridar a les noies del col·legi del davant, el Santa Mónica. El vídeo es va viralitzar a les xarxes i va obligar el col·legi a prendre mesures -es va expulsar un alumne i s'està treballant per identificar-ne més-

Tot i la duresa dels crits, algunes alumnes van decidir defensar els seus companys, assegurant que es tractava d'una tradició i que s'hi havia donat massa importància. En declaracions als periodistes, una alumna del Santa Mónica assegurava que "no s'havien sentit ofeses" i que es tractava d'un "piqué" que hi ha cada any i que tot "s'havia tret de context". Una altra noia deixava clar que "eren insults de broma" i que tothom se'ls ha pres massa seriosament. 

 
@ac2alityespanol ¿Cantico machista o sacado de contexto? 🤔 si estas perdido mira nuestros videos anteriores #noticias #colegiomayor #madrid ♬ sonido original - Noticias en 1 min 🌏

Les disculpes dels nois


Tot plegat ha fet que els residents del col·legi major Elías Ahuja de Madrid hagin decidit publicar un comunicat disculpant-se pels crits masclistes. Al text els estudiants es comprometen a "canviar la seva conducta" a partir d'ara. 

Els estudiants asseguren que els crits "van ser una broma de mal gust" que "se'ns en va anar de les mans". Són conscients, diuen, que han de mostrar el seu penediment pels fets, com a "primer pas".

Agraeixen les mostres de suport públiques que han rebut d'algunes estudiants del Santa Mónica i demanen que "no es faci malbé l'amistat i la confiança que tenim des de fa tants anys".
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: