Logotip de Adolescents.cat

Relacionen Laura Escanes amb aquesta persona (i no és Mr Jägger)

per Redacció, el 10 d'octubre de 2022 a les 10:44
Des que Risto Mejide i Laura Escanes van anunciar la seva separació que els rumors sobre infidelitats i possibles parelles no han parat de créixer.

De fet, la setmana passada El Periódico publicava en exclusiva un article que relacionava Laura Escanes amb el youtuber Mr Jägger. Segons el mitjà, els dos haurien començat a veure's quan ella encara estava amb Risto Mejide. Pel que sembla, però, la informació es tractava només d'un rumor: la influencer va desmentir que estigués sortint amb el youtuber i ell va decidir respondre amb humor a través d'un meme.

 

Doncs bé, com era d'esperar, ja s'està relacionant Laura Escanes amb una altra persona, concretament amb un dels instructors del concurs El Desafío. Segons Telecinco, la influencer estaria començant una "relació" amb Juandi Alcázar el qual l'hauria ajudat a preparar diverses proves quan ella participava a El Desafío.


Juandi Alcázar és entrenador personal i el coneixen amb el nom de "l'home de l'apnea", ja que està especialitzat en busseig i activitats marines.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: