WhatsApp és a punt d'estrenar aquesta novetat

per Redacció, el 11 d'octubre de 2022 a les 09:53
WhatsApp està treballant en una nova opció. Té a veure amb els xats de grup i és que si fins ara només es podien tenir converses en un mateix espai amb 512 persones, ara la capacitat de la xarxa social s'amplia a 1.024. 

Aquesta "capacitat" ja està disponible per a alguns treballadors de WhatsApp encarregats de provar-la. Un cop hagin fet totes les revisions corresponents, es posarà a l'abast de tots els dipositius d'iOS i Android que tinguin la versió més recent de la plataforma.


Aquest mes de juny la companyia va ampliar de 256 a 512 els interl·locutors en els xats grupals i, ara, quatre mesos després, torna a incrementar la capacitat de la seva plataforma tant en la versió mòbil com en la modalitat d'escriptori.





 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: