El nou Super3 recupera sèries del passat: quines us agradaria que tornessin?

per Redacció, el 11 d'octubre de 2022 a les 10:39
[Ja s'ha estrenar el nou Super3. Televisió de Catalunya ha iniciat les emissions del nou canal infantil i adolescent de la CCMA, a més de posar en funcionament la nova web i plataforma d'aquest espai audiovisual que promet revolucionar els continguts de la cadena catalana. Encara que hi ha moltes novetats, una de les coses que més han aplaudit des del públic és el retorn de produccions del passat.

Ara per ara estan confirmades dues de les sèries d'animació japonesa que més èxit van recopilar fa una dècada: El Detectiu Conan i Yu Yu Hakusho. A vosaltres, quines sèries us agradaria que tornessin? Voteu!


 


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: