Per què és tan important mostrar el que sents?

per Redacció, el 11 d'octubre de 2022 a les 06:00
Ahir, 10 d'octubre, es va celebrar el Dia Mundial de la Salut Mental que té l'objectiu de sensibilitzar la població sobre aquesta. La celebració d'aquest dia és molt important per tal de visibilitzar i fer front als problemes de salut mental, els quals han augmentat en els últims anys. 

 


Amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental, UNICEF ha preparat la campanya #ALaMevaMent amb l'actor Miguel Bernardeau. La finalitat és contribuir a trencar l'estigma que hi ha al voltant de la salut mental.

Al vídeo, Bernardeu, fa una crida als nens, nenes i adolescents perquè expliquin els problemes que tinguin, sense por, i puguin rebre així l'atenció i la cura que necessiten i mereixen. L'objectiu és fer visible que la salut mental també repercuteix a la infància i l'adolescència.
 
La campanya es pot veure i compartir a través de les xarxes socials amb el hashtag #ALaMevaMent #EnMiMente. A més, a la web d'UNICEF Espanya hi haurà disponibles materials adreçats a pares, mares i, en general, qualsevol persona que formi part de la vida d'un nen o nena, amb eines que els ajudarà a fer front als problemes de salut mental de nens, nenes i adolescents.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: