Logotip de Adolescents.cat

Per què entrem en crisis quan fem 25 anys?

per Redacció, el 14 d'octubre de 2022 a les 06:00
Si estàs a prop de fer els 25 anys, segurament t’has adonat que la teva vida no és com esperaves que fos quan eres petit/a. Recordes amb nostàlgia quan vas fer 18 anys i creies que amb 25 anys tindries una feina estable amb un bon sou i estaries independitzat/da.

I és que quan arribes als 25 anys et comences a preguntar si realment estàs fent el que vols i si la teva vida està prenent el camí correcte. Probablement esperaves haver viatjat més, tenir més temps lliure, viure en parella o sol/a... Però res d’això s’ha complert. Segueixes amb contractes precaris, compartint pis i dedicant tot el teu temps a la feina. 


Sents que estàs molt a prop dels 30, una edat on es considera que ja ets totalment un adult/a i s’espera que tinguis una vida ‘digna’. Però veus que la cosa no millorarà gaire. Comences a sentir la pressió de ‘fer-te gran’, tenir una família, cuidar-te, etc. I el pitjor de tot és que no saps què és el que realment s’espera de tu. Coneixes a gent que amb la teva edat està esperant el seu primer o, fins i tot, segon fill, i d’altres que encara estan estudiant i passen els mesos com poden.

És una edat complicada on apareix l’ansietat de no saber què fer amb la teva vida i les lliçons que intenten donar-te la gent més gran serveix de poca ajuda. Però tothom ha superat aquesta etapa i tu també ho faràs.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: