Aquests són els millors àlbums musicals de la història, segons «Rolling Stone»

per Redacció, el 13 d'octubre de 2022 a les 08:27
La prestigiosa revista musical Rolling Stone ha considerat El mal querer, de la Rosalía, com a desè millor àlbum conceptual de la història. La publicació ha donat a conèixer aquest dimecres la seva particular classificació, que situa Good Kid, M.A.A.D City, de Kendrick Lamar, com la millor obra conceptual i inclou treballs com American Idiot, de Green Day; The Wall, de Pink Floyd; Tommy, de The Who; The Black Parade, de My Chemical Romance, i In The Wee Small Hours, de Frank Sinatra, entre els deu primers classificats.

La revista destaca la capacitat de Rosalía de capturar la intensitat i el drama de la relació amorosa tòxica que relata, inspirada en la novel·la occitana del segle XIII Flamenca. També en valora que hi barreja R&B, hip-hop, efectes sonors com els sons de motors o de ganivets i música tradicional espanyola fruit de la seva formació acadèmica a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).


A la llista de Rolling Stone també hi ha Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band, de The Beatles; The Rise And Fall Of Ziggy Stardust And The Spiders From Mars, de David Bowie; Kid A, de Radiohead; Lemonade, de Beyoncé; Seventh Son Of A Seventh Son, d'Iron Maiden, i Electra Heart, de Marina and the Diamonds, entre altres.

Si voleu saber més sobre l'àlbum de Rosalía, us deixem amb una molt bona anàlisi que va fer el youtuber Jaime Altozano:



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: