Emily Ratajkowski està amb Brad Pitt? La model respon així

per Redacció, el 13 d'octubre de 2022 a les 09:23
"Estic soltera per primera vegada en la meva vida i sento que estic gaudint de la llibertat". Emily Ratajkowski ha respost amb així després de ser preguntada per la seva situació sentimental en una entrevista. Sembla doncs, que els rumors que la vinculen amb Brad Pitt són això, rumors.

A més a més, la model i empresària també s'ha declarat obertament bisexual. Ho ha fet a través del seu TikTok aprofitant el Coming Out Day –que se celebra des de fa uns anys cada 11 d'octubre-. Es tracta d'una data per a conscienciar sobre els drets del col·lectiu LGBTIQ+ i visibilitzar la diversitat d'identitats sexuals existents.
@emrata #stitch with @shaymitchell ♬ original sound - Emrata

De fet, Emily Ratajkowski no és l'única famosa que ha decidit parlar obertament sobre la seva sexualitat a TikTok. Shay Mitchell, de Pretty Little Liars entre altres sèries, també expressat la seva bisexualitat. No és la primera vegada que ho feia: l'actriu ja havia deixat clar que no se sentia identificada amb l'etiqueta de "l'heterosexualitat" i que ella s'enamorava de "l'esperit de les persones".

A la model i a l'actriu, també s'hi ha sumat Madonna. "Si fallo sóc gai" pot llegir-se en un vídeo en què la cantant llança unes calces al cistell de la roba. I falla, donant a entendre que no és heterosexual tot i que se li hagi posat aquesta etiqueta.


 
@madonna

 

♬ original sound - nudy georges

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: