Què és en realitat el squirting? Això diuen els experts

per Redacció, el 13 d'octubre de 2022 a les 06:00
Uns uròlegs japonesos han volgut comprovar si realment el squirting és l'alliberació d'orina o si és una altra cosa. Per realitzar l'experiment van introduir un líquid de color blau dins la bufeta de cinc dones, dues de 30 anys, dues de 40 i una de 50.

El squirting es pot produir abans, durant o després d'un orgasme i consisteix en un líquid transparent i sense olor, molt diferent de la lubricació vaginal, que és blanca i més consistent. Així doncs, després que els metges injectessin 50 mil·lilitres d'una solució salina tenyida de color blau, les dones van ser penetrades per un home, el qual va ser instruït prèviament sobre com havia d'utilitzar els seus dits i penis per facilitar el squirting.


Quan les cinc dones van expulsar un líquid els metges van veure sortir un líquid blau de les seves zones genitals en els vídeos que van captar l'experiment. Segons diuen, el líquid que produeixen les dones en ejacular prové, en part, de la bufeta. Però també van trobar nivell de PSA, una substància química que també es troba en el semen. Per tant, alguns investigadors creuen que el squirting no és orina, sinó una substància relacionada amb l'excitació.

Tot i això, hi ha altres substàncies químiques en el líquid del squirting que es troben a l'orina. Per aquest motiu es creu que hi ha una gran possibilitat que també s'expulsi involuntàriament petites quantitats d'orina, la qual cosa depèn de quan va ser l'últim cop que la persona va orinar i del seu grau d'hidratació.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: