Piqué i Clara Chía: la història de la seva relació

per Redacció, el 16 d'octubre de 2022 a les 06:00
Ja fa uns mesos que en Piqué i la Shakira van decidir seguir la seva vida per separat. En Piqué ho està fent acompanyat de la seva nova novia Clara Chía i la seva relació sembla que cada cop va millor.

En Piqué va conèixer la Clara quan encara seguia amb la Shakira, ja que era la cambrera d'un bar on acudia habitualment el futbolista. Allà es van fer amics i després de deixar-ho amb la Shakira van començar a sortir. No se sap exactament quant de temps porten junts, però va ser el febrer del 2022 quan se'ls va veure junts per primer cop.


A l'agost la Clara va acompanyar a en Piqué al casament d'Albert Pedret, un dels millors amics del futbolista. Allà se'ls va veure públicament per primer cop, arribant agafats de la mà. Més endavant, al setembre, se'ls va veure sopant a un restaurant de París amb una actitud carinyosa.
 

I, recentment, la parella ha passat uns dies a Sardenya, on el futbolista té una casa. Algunes imatges han captat a la Clara jugant a futbol amb els fills que en Piqué comparteix amb la Shakira, en Milan i el Sasha.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: