La nova sèrie de Netflix que està triomfant i no et pots perdre

per Redacció, el 16 d'octubre de 2022 a les 06:00
'La emperatriz' és la nova sèrie alemanya de Netflix que ha aconseguit posicionar-se al número 3 de les més vistes. Es va estrenar el passat 29 de setembre i en menys de dues setmanes s'ha convertit en la sèrie "no anglesa" més vista, amb 47 milions de visualitzacions.



La història de 'La emperatriz' se situa a l'Àustria del segle XIX, on l'ingovernable i apassionada Sisí i el jove emperador s'entreguen a l'amor en mig d'intrigues i lluites de poder dins la cort vienesa.

Després del seu casament amb Franz, la jove emperadriu ha d'imposar-se a la seva sogra, la sobirana Sophie i al germà de Franz, Maxi, qui anella el seu tron. Es tracta d'una història que ens ensenya nous punts de vista sobre un dels personatges històrics més interessants de la reialesa europea, la Isabel de Baviera, coneguda com a Sisí.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: