Logotip de Adolescents.cat

Aquesta nova app per lligar, saturada pel gran volum de descarregues que ha tingut

per Redacció, el 15 d'octubre de 2022 a les 06:00
Les persones amb gustos i hobbies alternatius solen tenir més dificultats a l'hora de trobar amb qui compartir les seves aficions. És per això que ha nascut Freakit, una app que té l'objectiu de facilitar la connexió entre persones amb gustos per l'anime i el manga.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Freakit! (@freakitapp)


Un cop et registres a l'app, un test et diu quin és el personatge d'anime a qui més t'assembles i això et serveix de presentació perquè altres otakus sàpiguen quin tipus de persona ets. A més, l'app té un sistema de connexió entre usuaris semblant al de Tinder, en el que s'obre un xat si existeix un "UwU", o match.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Freakit! (@freakitapp)


Les creadores són l'Amanda i l'Alba i a causa del gran volum de descàrregues que ha tingut l'app, s'han vist obligades a prendre mesures per tal de poder gestionar els problemes tècnics que s'estaven donant. Com han explicat a través d'un comunicat a les seves xarxes socials, l'app romandrà tancada pels nous usuaris fins a nou avís.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: