Logotip de Adolescents.cat

Aquest és tot el temps que perdem al llarg de la nostra vida fent coses insignificants

per Redacció, el 15 d'octubre de 2022 a les 06:00
Una investigació britànica ha confirmat que malgastem al voltant de 26 dies a l'any sense fer res, la qual cosa equival a entre cinc i sis anys de la nostra vida. Tenint en compte la quantitat de distraccions que tenim avui dia, aquesta xifra no és d'estranyar.

Com expliquen des de Magnet, és molt probable que passem "gairebé una dècada mirant el mòbil i quatre mesos decidint què veure a Netflix o HBO". A més, passarem al voltant de 145 dies de la nostra vida iniciant sessió a comptes digitals (Instagram, Gmail, Facebook...) i si li sumem el temps que perdem tancant pestanyes emergents i gestionant notificacions, el número creix molt més.


new girl jess am i self sabotaging procrastination ennui glander Image,  animated GIF

Però això no és tot, sinó que s'ha descobert que els treballadors perden molt de temps corregint errors tipogràfics, arribant a una mitjana de 20 minuts al dia, que equival a 180 dies durant una carrera de 45 anys. A més, realitzar feines com ordenar l'espai de treball absorbeix més de "quatre mesos de la vida d'un treballador".


Així doncs, sense adonar-nos, estem perdent molts temps de la nostra vida mails, gestionant notificacions del mòbil, decidint quina pel·lícula mirar... Tot i que moltes d'aquestes tasques estan relacionades amb el nostre benestar, d'altres, simplement, són una pèrdua de temps.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: