Logotip de Adolescents.cat

Així és la noia que s'ha gastat 57.000 euros per assemblar-se a Kim Kardashian

per Redacció, el 17 d'octubre de 2022 a les 06:00
57.000 euros. Aquests són els diners que Cherri Lee, una noia de 28 anys, s'ha gastat en operacions estètiques per assemblar-se a Kim Kardashian.
 

Segons ha explicat en diverses entrevistes, va créixer idolatrant aquesta celebrity i es va proposar convertir-se en ella. En concret Cherri Lee, que és de Corea del Sud, es va sotmetre a 15 cirurgies en vuit anys per tal de transformar el seu rostre i el seu cos i fer-lo similar al de Kim Kardashian.
 

Ulls, nas, pòmuls, reducció de papada eliminació de greix bucal...són només alguns dels molts retocs que s'ha realitzat aquesta jove sud-coreana al llarg dels anys. Malgrat les doloroses recuperacions i els diners gastats, Cherri Lee assegura que no "se'n penedeix" i fins i tot es planteja fer-se més operacions.

Què en penseu? Creieu que cada vegada hi ha més obsessió per assemblar-se a determinades persones o complir determinats "cànons de bellesa"?

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: