Detingut un estafador que es feia passar per aquest famós actor d'Élite

per Redacció, el 17 d'octubre de 2022 a les 06:00
La policia de l'Índia ha detingut a un estafador que es feia passar per l'actor espanyol Manu Ríos, conegut pel seu paper en la sèrie Élite per a obtenir imatges "privades" de dones i fer-los xantatge.

El detingut és Abbuzar Rehman, un jove de 22 anys que es presentava amb un perfil fals a les xarxes socials "com l'actor espanyol" Manu Ríos "per a cridar l'atenció de noies joves a Instagram i aconseguir les seves fotografies privades", explica la policia del Nord de Nova Delhi.


El cas va arribar a les mans de les autoritats quan una jove de 25 anys va ser enganyada per l'estafador. El que va començar com una amistat online entre la jove i el fals Manu Ríos es va convertir "malson virtual".

"Després d'un temps, es van fer amics i (ella) va compartir les seves fotografies privades amb ell. Posteriorment, ell va començar a exigir diners amenaçant-la de compartir les seves imatges a les xarxes socials", explica la policia.


La jove no va cedir a les pressions i va presentar una denúncia a la policia, que després de rastrejar el telèfon mòbil i la IP va aconseguir detenir l'estafador.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: