Logotip de Adolescents.cat

La foto més comentada de Selena i Hailey: la història de la seva relació

per Redacció, el 17 d'octubre de 2022 a les 09:12
La Museum Academy Gala 2022, celebrada aquest cap de setmana en Los Angeles ha deixat una de les fotos més esperades: Selena Gomez i Hailey Baldwin posant juntes i enterrant els rumors de rivalitat que sempre les han envoltades.

Les imatges, en què apareixen abraçades, s'han fet virals a les xarxes socials i a hores d'ara acumulen milers de comentaris i reflexions.



 


La seva història


El 2018, després de set anys d'una relació amb alts i baixos,Selena Gomez i Justin Bieber van deixa-ho. Mesos més tard ell va demanar matrimoni a Hailey Baldwin amb qui està casat des del 2019.

Molts van acusar l'artista d'haver-li estat infidel a Selena Gomez i això va provocar una allau de crítiques cap a Justin Bieber i també cap a Hailey Baldwin a qui culpaven "d'haver-se posat pel mig".

Des de llavors, els rumors al voltant de la parella i de la seva suposada mala relació amb Selena Gómez no van parar de créixer.

Ara bé, que hi ha de cert en tot això? Hailey Baldwin va assegurar en una entrevista que no hi ha cap odi entre ella i Selena. "Cap de nosaltres li deu res a ningú excepte respecte i la respecto molt", va dir.

A més, també va deixar clar: "No vam estar junts ni una sola vegada quan ell estava amb ella. Quan vam començar a embolicar-nos no estava en una relació. Mai faria això, no estic interessada a trencar parelles i no m'hi van educar". I va afegir: "Puc entendre que sembli que ens vam casar de manera molt precipitada perquè just abans ells havien passat uns dies junts: aquesta va ser la manera amb que van tancar definitivament aquesta porta, però no estaven junts".

A tot això, Selena Gomez també va voler parlar sobre el tema fa uns dies en un directe a TikTok on va demanar respecte cap a Hailey Baldwin.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: