Ajuda a crear un món més sostenible i emporta't premi

per Redacció, el 24 d'octubre de 2022 a les 06:00
Sabíeu que entre el 75% i el 80% de la superfície total d'Espanya pateix el risc de desertificar-se si les temperatures continuen augmentant? O que 700 tones de residus plàstics contaminen cada dia el Mediterrani?

És molt important que en siguem conscients i actuemper tenir cura del nostre planeta, encara que sigui amb petites accions.

És per això que us volem parlar del concurs 'Fes el teu món més sostenible', una iniciativa de PortAventura World que té com a objectiu millorar el nostre medi ambient. Va dirigit a alumnes de primària i secundària i s'hi pot participar en grups de màxim 5 persones.

Els i les participants hauran de presentar una proposta d'acció amb impacte positiu al centre educatiu o a l'entorn més pròxim i els guanyadors/es tindran premis top. Us n'expliquem més detalls:
 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: