Els pols oposats realment s'atrauen o és un mite?

per Redacció, el 19 d'agost de 2023 a les 06:00
Segur que més d'un cop has sentit que "els pols oposats s'atrauen". Les sèries i pel·lícules d'amor s'han encarregat d'estendre aquesta dita i fer-nos creure que això és així. Però una cosa és la ficció i una altra, de molt diferent, és la realitat.

Si bé és cert que dues persones molt diferents entre elles poden sentir-se atretes, no hi ha cap fonament que confirmi que sempre sigui així. Dependrà de cada persona i de les seves prioritats. Potser coneixes a algú que té una ideologia molt diferent de la teva, però un ideal de vida molt semblant. Aleshores hauràs de decidir quina importància té això per tu i si estàs disposat/da a seguir endavant amb la relació.


Però sentir-te atret/a per algú no vol dir que siguis capaç de tenir una relació sentimental amb ell/a. Potser t'atrau la idea de tenir sexe amb una persona totalment contrària a tu, però a l'hora de tenir una relació, necessites altres coses. En aquest cas, el vostre amor serà una cosa d'una nit i la relació no es formalitzarà.

Per tant, els pols oposats es poden atraure, però no sempre és així i mantenir una relació a llarg termini pot ser molt complicat.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: