Alexia Putellas guanya la segona Pilota d'Or consecutiva: 9 coses que potser no sabies sobre ella

per Redacció, el 18 d'octubre de 2022 a les 08:17
Alexia Putelles ha guanyat aquest dilluns la Pilota d'Or a millor jugadora de la temporada 2021-2022. En una cerimònia al Teatre Châtelet de París, la capitana blaugrana ha tornat a recollir aquest prestigiós premi, després que l'any passat ja aixequés també aquest guardó. De fet, 
s'ha convertit en la primera jugadora de futbol que acumula dues Pilotes d'Or consecutives. C

"Quan vaig guanyar la primera, em vaig proposar millorar encara més", ha començat dient la jugadora blaugrana en recollir el premi. "És un privilegi jugar al Barça, soc culer i estic molt agraïda de poder formar part d'aquest projecte", ha assegurat.

Tot i acabar la temporada lesionada en trencar-se el lligament creuat anterior del seu genoll esquerre i perdre's l'Eurocopa, les xifres l'avalen. Lliga, Copa i Supercopa amb el Barça; i millor jugadora i màxima golejadora de la Champions a títol individual. 34 gols i 21 assistències.

Al costat d'Alexia Putellas, les jugadores blaugranes Aitana Bonmatí, Fridolina Rolfo i Asisat Oshoala han competit per emportar-se el premi individual més important del panorama futbolístic. 

Us expliquem algunes coses sobre Alexia Putellas que potser no sabíeu.

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: