Piqué, Clara Chía i un suposat embaràs

per Redacció, el 18 d'octubre de 2022 a les 08:54
Ja fa uns mesos que Piqué i Shakira van decidir seguir la seva vida per separat. En Piqué ho està fent acompanyat de la seva nova parella Clara Chía i la seva relació sembla que cada cop va millor.

De fet, el programa Socialité ha publicat en exclusiva que la parella s'està plantejant tenir un fill. Segons el programa, Piqué hauria informat el seu entorn (la seva família i treballadors de la seva empresa) el seu desig de ser pare per tercera vegada.


"Ha explicat al seu entorn més pròxim que vol tenir un altre fill i pot ser que això passi l'any 2023. Està superenamorat de la Clara. Diu que vol estabilitat i fer vida familiar", assegura un dels col·laboradors de Socialité.
 

De fet, el futbolista hauria comprat una casa a la zona alta de Barcelona per anar-hi a viure amb la Clara, amb qui surt des de principis d'any.

Alguns mitjans han anat més enllà i asseguren que Clara Chía està embarassada, una informació que ningú ha confirmat i sobre la qual no s'han pronunciat ni ella ni Piqué.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: