Tres moments que van ser eliminats de Stranger Things i que et sorprendran

per Redacció, el 9 de novembre de 2022 a les 06:00
Els guionistes de Stranger Things han publicat tres moments que en un principi anaven a formar part de la trama, però que finalment van ser eliminats. Dos d'ells han deixat al públic amb la boca oberta, ja que es tractava d'uns assassinats.

Durant aquests mesos molts s'han preguntat quines eren les veritables intencions d'Eleven i si en Will, en realitat, podria ser el malvat que s'amaga darrere tots els esdeveniments de Hawkins.

 

Segons els guionistes, a la temporada 2, en Will podria haver matat a Bob Newby, qui en aquell moment era el nòvio de la seva mare, mentre estava posseït pel 'Mind Flyer'.
 
 
Eleven també podria haver assassinat a un altre personatge durant la temporada 2, concretament a la seva mare biològica Terry Ives. En aquest cas ho hauria fet com un acte de misericòrdia per tal que deixes de patir.
 
 
I, finalment, Hopper podria haver format part de l'equip amb el pare d'Alexei.
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: