Aquesta teràpia t'ajudarà a ser més feliç

per Redacció, el 11 de març de 2023 a les 06:00
Són molts els estudis que asseguren que les abraçades tenen beneficis. És per això que una dona, Elisa Meyer, es dedica a abraçar a persones per 70 euros l'hora, ja que diu que "les abraçades sempre m'han agradat i m'impressionava la idea de guanyar-me la vida amb elles".

De fet, segons un estudi publicat a Psychology Today, vuit abraçades al dia poden ser la recepta perfecta per alliberar la quantitat adequada d'oxitocina, l'hormona que s'associa als sentiments de l'amor. I és que quan gaudim del contacte interpersonal, la relaxació provoca la disminució dels nivells de cortisol i adrenalina, que provoquen l'estrès. Per tant, podem dir que les abraçades són antiestressants.


Un article mencionat a Buzzfeed parla d'una festa on gent desconeguda assisteix només per fer-se abraçades. Tot i que algunes persones han confessat sentir-se incòmodes al principi, finalment asseguren sortir més relaxades i contentes. I és que diuen que una abraçada que durà més de 20 segons produeix un efecte terapèutic al cos i la ment.

Tant està sent l'èxit terapèutic de les abraçades que l'empresa GDPI (Gestió i Desenvolupament de la Propietat Intel·lectual) està a punt de crear una màquina per fer abraçades, segons explica un reportatge d'El País.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: