Logotip de Adolescents.cat

Aitana i Miguel Bernardeau revelen com es van conèixer

per Redacció, el 19 d'octubre de 2022 a les 09:14
Miguel Bernardeau i Aitana Ocaña van iniciar la seva relació fa tres anys, però no ha estat fins ara que han fet una entrevista plegats. La publica la revista Vanity Fair i la parella parla de temes personals i també professionals com La última, la nova sèrie de Disney+ que protagonitzen i que s'estrenarà el 2 de desembre.

Tots dos defineixen l'experiència de treballar junts com a "preciosa". "M'he enamorat fins i tot més de l'Aitana fent aquest projecte. No vaig pensar que em passaria això, però ha estat així", assegura l'actor.

 

Com es van conèixer


En l'entrevista també conversen sobre els seus inicis i confessen com van començar a interactuar. Aitana explica que volia parlar amb ell, però que no volia fer el primer pas. "En aquell moment era molt orgullosa", diu.

Per tal de cridar la seva atenció, va decidir publicar una story assegurant que Élite li havia encantat. L'estratègia li va funcionar: Miguel Bernardeau li va respondre donant-li les gràcies i van començar a xerrar.

"Vam començar sent amics fins que va passar coses", explica la cantant, que afegeix: "Crec que la vida ens va ajuntar".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: