Logotip de Adolescents.cat

Nova polèmica entre Kim Kardashian i Kanye West: per què ella ha contractat més seguretat?

per Redacció, el 19 d'octubre de 2022 a les 09:42
La separació de Kim Kardashian i Kanye West continua ressonant un any després del seu divorci. La influencer i el raper van tenir quatre fills i pel que sembla ella vol "protegir-los" del seu exmarit.

La decisió de Kim Kardahsian arriba després que el raper hagi tingut un gest que no li ha agradat gens. Segons ha revelat TMZ, Kanye West hauria fet xantatge a Kim, revelant a les seves xarxes socials quin és el centre en què estudien els seus fills, la qual cosa posa en perill als petits i als seus companys.


El raper hauria decidit publicar aquesta informació perquè ella no accepta que els quatre nens es canviïn a l'escola religiosa que ell mateix ha fundat, Donda Academy.

Tot plegat ha fet que Kim Kardashian contractés més seguretat per tal que els guardaespatlles acudeixin al centre escolar i protegeixin, no només als seus fills, sinó a la resta d'estudiants.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: