Netflix llancarà una sèrie LGBTI protagonitzada per aquests dos actors catalans

per Redacció, el 19 d'octubre de 2022 a les 06:00
Netflix ha compartit el primer avançament i les primeres imatges de Smiley, la seva nova sèrie LGBTI que narra una història d'amor protagonitzada per Carlos Cuevas i Miki Esparbé. La plataforma ha avançat que estarà disponible per Nadal, però no ha concretat el dia.

Es tracta de l'adaptació de l'obra de teatre homònima de Guillem Clua, qui també ha exercit de showrunner en la versió televisiva. La sèrie ha estat dirigida per Marta Pahissa i David M. Porras i ha comptat amb la producció de Minoria Absoluta (Pòlonia i Crackòvia).




Smiley comença amb el desengany amorós de l'Álex (Carlos Cuevas), que s'havia fet il·lusions amb un noi i que al cap de poques setmanes li ha fet ghosting. Com que això no li senta bé, decideix agafar el telèfon i demanar-li explicacions amb un missatge de veu. El que no s'esperava és enviar-li per error aquest missatge a Bruno (Miki Esparbé), un complet desconegut. A partir d'aquí, una sèrie d'esdeveniments farà que la vida de l'Álex i en Bruno canviï per complet.


La primera presentació d'aquesta obra de teatre va ser l'any 2012 a un petit teatre de Barcelona. Després va fer el salt a grans teatres comercials i l'any 2015 va omplir dos teatres de Madrid. Al Nadal aquesta obra prendrà forma de sèrie i també comptarà amb actors i actrius com Pepón Nieto, Meritxell Calvo, Giannina Fruttero, Eduardo Lloveras, Ruth Llopis i Ramon Pujol.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: