Per què Merlí ja no es pot veure a Netflix?

per Redacció, el 19 d'octubre de 2022 a les 06:00
Quan Netflix va decidir incorporar al seu catàleg l'exitosa sèrie de Merlí es va produir un fenomen internacional impensat, arribant a tota Amèrica Llatina i Estats Units.

Merlí narra la relació d'un professor de filosofia poc convencional amb els seus alumnes. Trenca molts esquemes i ensenya als adolescents a pensar lliurement a través de la filosofia. L'èxit de les dues primeres temporades va aconseguir que es realitzés el spin-off: 'Merlí: Sapere aude', protagonitzat pel Pol Rubio.




Malgrat l'èxit, molts es van endur una sorpresa al veure que Merlí va deixar de formar part del catàleg de Netflix a Espanya. La sèrie va entrar a formar part de Netflix l'any 2016 i, després de 5 anys, va sortir de la plataforma perquè l'empresa va perdre els drets de reproducció. Això, però, no va passar a tots els països, sinó que a Argentina, per exemple, es pot seguir veient.


Un dels països que més va lamentar aquesta pèrdua va ser Mèxic, però molts van implementar una VPN per canviar l'ubicació i continuar mirant la sèrie. Avui dia, segons el país on et trobis, pots veure Merlí a Prime Video, Apple TV i Filmin.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: