Logotip de Adolescents.cat

La (polèmica) tendència en masturbació que s'ha posat de moda

per Redacció, el 19 d'octubre de 2022 a les 06:00
Mentre que la masturbació femenina va agafant força com un mètode d'autoconeixement, la ultradreta està intentant tot el contrari amb la masturbació masculina, fent que sigui vista com una cosa de la qual t'has d'avergonyir.

Com expliquen des de la revista ICON, d'El País, alguns líders i grups de la ultradreta defensen que abandonar la masturbació masculina et fa més home. De fet, ha nascut un moviment a les xarxes socials anomenat NoFap que convida a la gent a deixar de masturbar-se durant 90 dies per tenir una sèrie de beneficis.

 
Els creadors de NoFap, però, no són partidaris del moviment iniciat per la ultradreta, sinó que la seva pràctica va néixer l'any 2011 en un fòrum Reddit i la finalitat és aconseguir que els nivells de testosterona creixin en aquest temps d'abstinència, concretament un 45%.


La testosterona té efectes positius en la salut, però no està clar que aquesta s'assoleixi no masturbant-se. De fet, la masturbació està associada a molts beneficis per a la salut: millora la qualitat del semen, allibera dopamina i oxitocina, ajuda a prevenir càncer de pròstata i ajuda a combatre l'ansietat, el mal humor i l'insomni.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: