Humor, música en directe, convidats sorpresa...: pla perfecte per aquest cap de setmana

per Redacció, el 20 d'octubre de 2022 a les 06:00
Tenim proposta de pla per aquest cap de setmana! Aquest 22 d'octubre arriba el Futur Fest a la sala La Mirona (Salt, Girona). Es tracta d'una jornada d'activitats del món digital transformades en espectacles en viu. Hi trobaràs podcasts en directe, un nou espectacle d'humor amb Marc Sarrats i Manel Vidal, i el gran final de gira de Tindercat amb la seva banda!

 


Aquesta activitat forma part de la Catosfera, que té lloc el 20, 21 i 22 d'octubre. Es tracta del punt de trobada de la internet catalana i aquest any se celebra la 14a edició amb moltes més activitats i més espais.

L'objectiu de la Catosfera és portar propostes innovadores de l'ecosistema digital català a la realitat física. El Futur Fest és una de les seves activitats i aquest any compta amb la irrupció del TinderCat, un espai de cites que es desenvolupa cada quinze dies i que des del gener ha aconseguit reunir més de 10.000 seguidors online.

Les tres activitats prèvies a TinderCat comptaran amb convidats i col·laboracions especials per reunir el màxim talent de casa nostra en un sol esdeveniment. Trobaràs també el divertit podcast de radioficció de Berícid Sulfúric, el podcast Tardeo de Ràdio Primavera Sound, el consultori amorós de Salsa Romesco i la nova plataforma La Fera i Lo Memefest també participaran en l'esdeveniment amb l'espectacle d'humor La Rostida.

A més, després del Futur Fest la festa continua! Amb l'entrada de l'esdeveniment hi ha accés a la sessió DJ fins a les 06.00h!

 MÉS INFO SOBRE EL FUTUR FEST

 MÉS INFO SOBRE TOTES LES ACTIVITATS DE LA CATOSFERA


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: