Coses que potser no sabies sobre la manicura semipermanent

per Redacció, el 20 d'octubre de 2022 a les 06:00
La manicura semipermanent és una tècnica d'assecatge immediat i acabat brillant que s'aconsegueix amb l'aplicació d'esmalts específics i l'assecatge de les ungles en una llum UV o LED i que pot durar fins a dues setmanes impecable. 

 


Però també té alguns inconvenients i un d'ells és que pot tornar fràgil l'ungla si no es retira correctament o si no es deixa descansar l'ungla. A més, tenir les ungles sempre recobertes d'esmalt no és saludable, per això cal deixar descansar les ungles de tant en tant. I, finalment, la llum ultraviolada que s'utilitza per a l'assecatge pot causar problemes cutanis a la llarga.

La diferència entre la manicura permanent i semipermanent és que la primera la podem trobar en diversos materials com acrílic, porcellana o gel i s'aplica sobre l'ungla natural, donant-li la forma i llargada que es vulgui. Com que és permanent, cal retocar-la cada cop que creix l'ungla (cada 20-30 dies aproximadament). En canvi, la semipermanent és un esmalt que, tot i que necessita ser segellar amb llum UV, només s'afegeix una capa d'esmalt sobra l'ungla.

Si estàs pensant a provar la manicura semipermanent, a continuació et deixem alguns dissenys:







 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: