Un famós jugador de rugbi apareix mort a la sala Apolo de Barcelona

per Redacció, el 20 d'octubre de 2022 a les 08:51
El jugador australià Liam Hamspon ha aparegut mort després que el seu company i amic, l'estrella AJ Brimpson, denunciés la seva desaparició a les xarxes socials. El cos ha estat localitzat aquest dimecres a la sala Apolo de Barcelona. Els Mossos d'Esquadra han confirmat que la causa ha estat "una caiguda accidental des d'uns 10 metres d'altura". Així doncs, la versió policial indica que hauria caigut des del primer pis de la popular discoteca.

Hamspon, que estava a la ciutat de vacances, feia dos dies que estava desaparegut després de sortir de festa la nit del
8 d'octubre amb un grup d'amics i no tornar a casa. No donava senyals de vida i ningú sabia on era. 




En una publicació a Instagram, el seu amic AJ Brimpson va demanar informació de manera desesperada: "Ja sé que soc una mica lluny, però espero que algú pugui tenir informació sobre en Liam, que fa 30 hores que ha desaparegut a Barcelona". 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: