No discuteixis per WhatsApp sense abans saber això

per Redacció, el 8 de febrer de 2024 a les 06:00
WhatsApp ens encanta perquè ens permet parlar amb qui vulguem i quan vulguem, però siguem sincers: dona lloc a molts malentesos. Quan parlem a través de missatges ens falta el context i el to, dos ingredients molt important en la comunicació humana.

Com afirmen des de EliteDaily, “els intercanvis de text poden deixar molt a desitjar quan es tracta de resoldre conflictes”. De fet, tot i que pensis que et permet pensar detenidament la resposta i, per tant, discutir de manera més eficaç, en realitat segueixes responen impulsivament segons les teves emocions i sense l’empatia que tindries si estiguessiu cara a cara. Per tant, lluny de millorar les discussions, les empitjora.


Segons l’experta en relacions Jasbina Ahluwalia, "enviar missatges de text a la calor del moment pot resultar en comentaris feridors que potser mai diries en persona". Per tant, com diu l’especialista Erika Ettin, “si la teva parella, a través d'un missatge de text, et fa sentir menyspreat, estúpid, molest o qualsevol combinació d'aquests, llavors has de deixar d'enviar missatges de text i parlar".

L’assertivitat en aquests casos és molt important. Quan no vulguis parlar més a través de missatges de text, pots dir: 'Gràcies pel teu missatge. Crec que puc entendre millor el teu punt de vista i transmetre't el meu si el parlem en persona. Quan podries quedar? T'estimo". Recorda que escoltar la veu d’una altra persona, encara que estigueu enfadats, suavitza la reacció emocional en cada un.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: