Aquests són els simptomes del càncer de mama que potser no coneixies

per Redacció, el 24 d'octubre de 2022 a les 06:00
El càncer de mama és el principal tipus de càncer que es manifesta en les dones. L’any 2022, segons les dades publicades per la Societat Espanyola d’Oncologia Mèdica, a Espanya s’han diagnosticat 34.722 dones amb càncer de mama. El major rang d’edat es troba entre dones de 50 a 69 anys, representant el 46% del total.

L’Associació Espanyola Contra el Càncer ha detectat un augment del 12% del càncer de mama a Espanya des de l’any 2012. A Espanya existeixen dues maneres de detecció primerenca a través de la realització de proves diagnòstiques a persones, en principi sanes. La primera és el cribratge "oportunista" que passa quan una persona acudeix a una consulta mèdica i aprofita l'oportunitat per demanar una mamografia sense importar l’edat. La segona és el cribratge "poblacional" que es relaciona amb el programa de detecció precoç del càncer de mama del sistema sanitari que a Espanya es destina a dones de 45-50-69 anys.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: