Qui és la nova parella de Billie Eilish?

per Redacció, el 21 d'octubre de 2022 a les 06:00
Jesse Rutherford, el vocalista principal de la banda de rock alternatiu The Neighbourhood, i Billie Eilish estan sortint. Aquests dies ja se'ls ha pogut veure junts en diverses ocasions i tot apunta que tenen més queuna amistat.

Els rumors sobre la seva possible relació van començar quan el portal de notícies estatunidenc TMZ va compartir unes imatges en què es podia veure a la parella menjant a un restaurant de Los Angeles. Els testimonis d'aquesta cita asseguren que van estar sopant durant més de 3 hores i que van abandonar junts el restaurant agafats de la mà.

 
"Semblaven còmodes i feliços junts. Durant el sopar, Billie va tocar la part posterior del cap de Jesse durant molt de temps, i ell la va besar a la galta i després als llavis. No es van aixecar de la taula, tot el temps van estar concentrats l'un en l'altre i mirant-se als ulls. També van parlar sobre els seus plans i anar a una festa a casa de les Kardashians", explica un dels clients del restaurant a Entertainment Tonight.


Cap dels dos ha confirmat la seva relació, però la diferencia d'edat pot ser polèmica, ja que ell té 31 anys i la Billie complirà 21. No seria el primer cop que ella té relacions amb gent més gran, ja que també se l'ha relacionat amb Matthew Tyler Vorce (31 anys) i amb el cantant de 7:AM, Brandon Quention Adams (26 anys).

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: