Coses que has de tenir en compte si et fas ungles de gel

per Redacció, el 1 de novembre de 2022 a les 06:00
En els últims anys s'han posat molt de moda les ungles de gel i, tot i que poden ser el complement perfecte pel teu outfit, cal anar molt amb compte. Aquest tipus de manicura implica netejar les cutícules i deixar-les amb un acabat pulcre, però això pot tenir conseqüències nocives. Segur que algun cop t'han dit que rentar-se molt el cabell o la pell no és bo, i el mateix passa amb les ungles.

Els fongs ploriferen a llocs calents i humits. Normalment, apareixen a les ungles dels peus, són molt contagiosos per contacte directe i es poden desenvolupar davant una baixada de defenses. En el cas que duguis ungles de gel, els fongs poden aparèixer per mantenir les ungles humides durant massa temps, que estiguin danyades o bé per mossegar-te les ungles. També pot estar associat a causes com l'envelliment o tenir malalties a la pell com la psoriasi.


Així doncs, si vols fer-te les ungles de gel, és molt important anar a un lloc de confiança. Com que s'han posat tan de moda, pots trobar molts llocs on les fan, però no tots són igual de segurs. Val la pena gastar-se una mica més de diners i assegurar-te de què estàs en bones mans.

 
En aquest sentit, és molt important que si notes que tens les ungles de gel mal fetes, te les treguis de seguida. Si esperes, com que l'ungla no està ben adherida, anirà entrant aigua i acumularà humitat, la qual farà que apareguin fongs. I, sobretot, deixa descansar les ungles durant un temps abans de tornar-te a fer les ungles de gel, ja que no és saludable dur-les sempre tapades.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: