Revelen com va morir el jugador de rugbi a la sala Apolo

per Redacció, el 21 d'octubre de 2022 a les 09:43
El jugador australià Liam Hamspon va aparèixer mort aquesta setmana després que el seu company i amic, l'estrella AJ Brimpson, denunciés la seva desaparició a les xarxes socials. El cos va ser localitzat aquest dimecres pels treballadors de la sala Apolo de Barcelona. 

Segons expliquen diversos mitjans com La Vanguardia, el jove va sortir per una porta d'emergència en comptes de baixar per les escales que porten de la sala principal als lavabos. Allà, es va trobar una sala molt petita amb una altra porta d'emergència que porta a la terrassa d'evacuació. El mitjà detalla que si hagués seguit el camí hauria anat fins a les escales d'emergència i no hauria passat res, però va ser diferent.


Hampson es va aturar i, entre la foscor de la nit, va saltar sense adonar-se'n un mur de metre i mig. El problema és que es tracta d'una paret que protegeix d'un buit que fa entre 10 i 15 metres. En saltar-hi, el seu cos va quedar entre uns tubs de ventilació d'obres, en el qual es va quedar atrapat. El cas s'ha resolt a partir de les càmeres de seguretat que formen part de la sala.

Hamspon, que estava a Barcelona de vacances, feia dos dies que estava desaparegut després de sortir de festa la nit del 18 d'octubre amb un grup d'amics i no tornar a casa. No donava senyals de vida i els ningú coneixia la seva ubicació. En una publicació a Instagram, Brimpson va demanar informació de manera desesperada: "Ja sé que soc una mica lluny, però espero que algú pugui tenir informació sobre en Liam, que fa 30 hores que ha desaparegut a Barcelona". No obstant això, els esforços dels companys del jugador de rugbi van ser envà.


La direcció de a sala Apolo s'ha mostrat "enormement commocionada" per "l’imprevisible accident" i han fet arribar el condol als familiars i amics del jugador australià. "Són moments tristos i molt dolorosos", asseguren en un comunicat difós als mitjans. L'Apolo afirma que s'ha posat a disposició dels Mossos per "qualsevol assumpte relacionat amb el fatídic accident".



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: