Triquell estrena les dues primeres cançons del nou disc: així sonen

per Redacció, el 21 d'octubre de 2022 a les 10:08
Triquell, un dels concursants més estimats d'Eufòria, continua mostrant-se com una de les ments més inquietes i eclèctiques de l'escena musical catalana. El seu talent i personalitat desbordant evolucionen fins a l'estratosfera amb les primeres dues cançons, que acaba de presentar: "Road trip" i "Jugular".

Per crear aquests nous temes ha treballat a l'estudi de gravació d'Arnau Vallvé, el bateria de Manel, que ha sabut llegir i atorgar l'estètica que les seves cançons necessitaven. Ho ha fet, a més, acompanyat del seu equip de sempre. Els seus fidels companys i companyes d'Eufòria, amb els que treballa tant la música com la seva reinterpretació visual.

"Road trip" és un viatge dinàmic, nòmada, amb banda sonora constant. També és un tràveling per les fases primàries d'una relació que comença, tant sentimental com amistosa, emocional o professional.

Per contra, "Jugular" és la invitació a una festa. Una festa honesta, sense artificis, on Triquell se sent còmode. És, doncs, una invitació al seu món particular.

Triquell estrenarà el seu nou disc al Festival Strenes de Girona el 15 d'abril i continuarà presentant-lo al Teatre de la Llotja de Lleida el 22 d'abril, al Tarraco Arena de Tarragona el 6 de maig i a la Sala Apolo de Barcelona en el marc del GuitarBCN, el 13 de maig. Les entrades ja estan a la venda al web www.triquell.cat.

ENTRADES CONCERTS
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: