Prohibeixen la venda d'una de les disfresses que més èxit estava tenint

per Redacció, el 21 d'octubre de 2022 a les 10:58
La sèrie sobre l'assassí en sèrie Jeffrey Dahmer s'ha convertit en un fenomen a Netflix i des de llavors les polèmiques no han parat de créixer. I és que els familiars de les víctimes han protestat perquè ningú els va avisar ni els va demanar permís per explicar i dramatitzar les seves històries.

Tot i la controvèrsia, però, els productes dedicats a aquest personatge real són actualment dels més venuts a les pàgines de marxandatge. Samarretes amb frases com "Si no pots amb ells, menja-te'ls", en referència a les tendències caníbals de Dahmer, són de les més demandades. I això no és tot, ara que s'apropa Halloween les disfresses inspirades en l'assassí són un èxit.


 

Hi ha, però, algunes plataformes que han decidit prohibir-ne la venda, com ara eBay. La companyia no permet vendre cap article relacionat amb la figura de Jeffrey Dahmer i els està eliminant tots de la seva web. 


L'empresa assegura que, per política, tenen prohibit posar a la venda articles que "promoguin o glorifiquin la violència".

Recordem que Jeffrey Lionel Dahmer, també conegut com a com el carnisser de Milwaukee, va assassinar 17 persones entre el 1987 i el 1991.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: