Tècniques per allargar el penis: funcionen o no?

per Redacció, el 23 d'octubre de 2022 a les 06:00
Internet està ple de tècniques, exercicis, productes i remeis casolans que asseguren que poden allargar el penis. Però realment són eficaços? La majoria de tècniques que es publiquen no són eficaces i poden arribar a danyar el penis.

El primer que cal tenir clar és que la mida del penis no és tan important com creus a l'hora de satisfer a la teva parella i que la majoria de gent que creu que el té petit, en realitat té una mida estàndard. Si el teu penis fa 5 polzades (13 cm) o més quan està erecte, té una mida 'normal'.

Aquests són algunes de les maneres que existeixen per allargar el penis:

 


Per tant, cap de les anteriors opcions és recomanable per allargar el penis, perquè aquest no es pot transformar ni modificar significativament.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: