Sèries que no et pots perdre aquest novembre

per Redacció, el 29 d'octubre de 2022 a les 06:00
Aquest novembre s'estrenen diverses sèries que fa bastant temps que estem esperant, entre elles Élite, Anatomía de Grey o The Crown.

Quina d'aquestes sèries és la que més ganes tens de veure?

 


Versió sense playbuzz
Jovenes altezas (Temporada 2)
Aquesta sèrie dramàtica segueix la història del príncep Wilhelm de Suècia que arriba al prestigiós internat d'Hillerska, on finalment té l'oportunitat d'explorar el seu veritable jo i descobrir quin tipus de vida vol realment. Wilhelm sempre ha somiat amb un futur ple d'amor incondicional i llibertat, sobretot lluny de les seves obligacions de la reialesa. Però quan inesperadament es converteix en el proper a la fila per al tron ha de triar entre l'amor o el deure. On es pot veure? Netflix. Quan? A partir de l'1 de novembre.

Anatomía de Grey (Temporada 19)
La nova temporada arrenca sis mesos després del final de la 18a temporada. Ara cinc nous residents s'incorporen al personal del Gray Sloan Memorial Hospital, amb Harry Shum Jr., Adelaide Kane, Alexis Floyd, Niko Terho i Midori Francis unint-se al repartiment. On es pot veure? Netflix. Quan? A partir del 2 de novembre.

Blockbuster
Randal Park i Melissa Fumero protagonitzen aquesta comèdia ambientada en un videoclub. Park interpreta Timmy Yoon, un somiador analògic a càrrec de l'últim videoclub de la cadena Blockbuster que queda als Estats Units. Juntament amb la resta dels seus empleats, ha de treballar per recordar a la comunitat que el local és una botiga que proporciona als veïns la connexió que les grans companyies no poden facilitar. On es pot veure? Netflix. Quan? A partir del 3 de novembre.

Manifest (Temporada 4)
Un avió comercial desapareix inexplicablement durant un vol transoceànic, però reapareix cinc anys més tard. Tot i això, per a tots els passatgers del vol, aquests cinc anys no han existit. La sèrie combina una gran trama de misteri amb el drama dels personatges, centrant-se en la fracturada família Stone: a l'avió hi viatjaven Michaela, una torturada oficial de policia a punt de comprometre's amb el seu xicot; el seu germà Ben, un pare obsessionat amb mantenir-ho tot sota control; i Cal, el fill de 10 anys de Ben, diagnosticat amb una malaltia terminal i amb una esperança de vida d'uns mesos. On es pot veure? Netflix. Quan? A partir del 4 de novembre.

The Crown
La sèrie explora la vida personal de la Reina, però també plasma el món de la postguerra, amb la societat en constant transformació a causa dels diferents i bruscos canvis esdevinguts, fins a la situació de relativa calma actual. El príncep Carles i Diana de Gal·les són a punt del divorci. I aquesta guerra en públic portarà al davant molt del que els britànics creien dels seus líders. On es pot veure? Netflix. Quan? A partir del 9 de novembre.

Interruptores
Sèrie dacció real futurista, de mitja hora de durada, que aborda temes relacionats amb els nens a través de la lent de la ciència-ficció. No tot és el que sembla, i la seva curiositat condueix els nostres protagonistes al caos. La sèrie té una estructura d'antologia, i cada episodi compta amb personatges, història i escenaris diferents. On es pot veure? Apple TV+. Quan? A partir de l'11 de novembre.

Élite (Temporada 6)
Després de la mort d'en Samuel, Las Alzines afronta el nou curs intentant netejar la seva imatge tapant desastres del passat. Tot i això, el conflicte a les seves segueix: racisme, sexisme, violència masclista o LGTBI-fòbia són només alguns dels problemes que trobarem aquesta temporada. L'elenc es renova amb la incorporació d'Ander Puig, Carmen Arrufat, Álvaro de Juana, Ana Bokesa i Àlex Pastrana. On es pot veure? Netflix. Quan? A partir del 18 de novembre.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: