Així serà la nova actualització de WhatsApp

per Redacció, el 29 d'octubre de 2022 a les 06:00
WhatsApp està desplegant una nova funció que permet els usuaris de dispositius Android crear avatars personalitzats, una opció que ja està disponible en l'última versió beta de l'aplicació. Des que Meta va anunciar el seu interès pel desenvolupament del metavers, la companyia ha anat introduint la possibilitat d'utilitzar avatars en tres dimensions (3D) en algunes de les seves aplicacions, com ara Facebook, Messenger o Instagram.

A finals del mes de juny, el portal especialitzat WABetaInfo ja va advertir que la companyia de Mark Zuckerberg treballava per desenvolupar aquesta característica per a l'aplicació de missatgeria a través d'un conjunt alternatiu que es coneix com a Memoji/Birmoji, és a dir, avatars personalitzats amb cares humanes.

 

Fa uns dies, aquest mateix portal va informar que aquests recursos es podrien fer servir en format d'stickers i que la plataforma seria capaç de crear automàticament un repertori d'avatars personalitzats per compartir-los a través de xats individuals o grupals. Ara, ha indicat que l'empresa intenta implementar aquesta eina, a la qual ja poden accedir alguns treballadors de la companyia, en la pròxima actualització de WhatsApp per a Android, que es descarrega a través de la Play Store.


A través d'una captura de pantalla, WABetaInfo ha compartit el menú de configuració d'avatars a la plataforma de missatgeria, que no només es podran fer servir com a adhesius, sinó també com a foto de perfil de WhatsApp. S'espera que aquesta opció, disponible a l'apartat de Configuració del compte, estigui disponible pròximament a tota la base d'usuaris d'aquest servei de Meta. De moment, això sí, es desconeix si també arribarà a dispositius iOS.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: