L'alerta què et podria arribar al mòbil als pròxims dies: què vol dir i com has d'actuar?

per Redacció, el 24 d'octubre de 2022 a les 08:58
Si d'aquí a uns dies sents un soroll estrany, estil xiulet a l’altaveu del teu mòbil, no et preocupis. Protecció Civil del Ministeri d'Interior posarà en marxa en els pròxims dies un simulacre d'emergències que enviarà missatges de manera aleatòria. Forma part d'un assaig per mesurar com actuar en cas d'una catàstrofe real i consistirà a enviar unes alertes a través dels mòbils que tindran un soroll o senyal específic i aniran acompanyats de vibració.

El calendari de proves s'ha separat segons les autonomies, i tot i que comença aquest dilluns, a Catalunya no es posarà en marxa fins al 2 de novembre. Llavors, s'allargarà fins al dia 9 del mateix mes.

 
La notificació que saltarà als dispositius mòbils informarà que es tracta d'una prova i que no és necessari fer cap més acció. El missatge s'haurà d'eliminar fent clic a acceptar o esborrant la notificació i no hi haurà més inconvenient. Es tracta d'una eina posada en marxa el passat estiu i té com a objectiu millorar la transmissió d'informació en cas d'emergència.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: