Torna una de les modes més preocupants dels anys 2000

per Redacció, el 28 d'octubre de 2022 a les 06:00
S'estan tornant posar de moda els pantalons campana, els texans de tir baix i les samarretes crop-top, tendències dels anys 2000. Aquesta estètica és coneguda com Y2K i ve acompanyada d'una fet molt preocupant: la primor extrema.

Estrelles com la Britney Spears o la Christina Aguilera van ser icones d'aquesta estètica i van acabar tenint trastorns alimentaris. Es tractava d'una moda que requeria ensenyar molta pell i en mostrar un ventre pla, clavícules marcades... Aquestes tendències generaven moltes inseguretats a qui tenia un cos "no normatiu".

 
Les modes es creen a partir d'un grup de persones innovadores que introdueixen al carrer o a les passarel·les diverses peces de roba que a poc a poc es van popularitzant fins que la gent ho comença a dur. Segons Tagwalk, per a la temporada primavera-estiu de l'any 2023, el 95% dels dissenyadors han proposat minifaldilles i el 54% els texans de tir baix.


A més, s'espera que les models seran més primes que mai. Les xarxes socials ja comencen a omplir-se de trends amb estètiques molt primes i moltes d'aquestes tendències estan sent vetades. A Catalunya s'han incrementat considerablement els desordres alimentaris en els últims anys i cal anar molt amb compte amb aquests trends, ja que generen inseguretats i complexos.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: