El perillós truc de TikTok que no s'ha de seguir

per Redacció, el 29 d'octubre de 2022 a les 06:00
TikTok s'ha convertit en la xarxa social preferida de molts i en el mitjà perfecte per compartir trucs virals (alguns amb elevats riscs per la salut). Aquesta plataforma dona molta visibilitat a aquest tipus de tendències i molts metges i nutricionistes estan preocupats, sobretot per aquest últim trend: beure aigua amb sal per aprimar-te.
 
@abbeyskitchen No health care professional should be giving a Salt water flush tutorial - even if they preface it with a token “do your research” disclaimer. Salt water detoxes can be dangerous and should NOT be relied upon for constipation, especially without professional individual support. #saltwaterflush ♬ original sound - abbeyskitchen

Molts tiktokers estan donant visibilitat al trend i explicant com es realitza, però, per sort, alguns divulgadors s'han encarregat d'avisar dels perills d'aquesta nova tècnica. Com expliquen, és una tècnica que algun cop s'utilitza per fer colonoscòpies, té moltes contraindicacions. D'una banda, pot ser molt nociu si es fa de manera habitual, sobretot per persones que tenen problemes de cor, diabetis o hipertensió. D'altra banda, genera un dolor intens al ventre i l'expulsió del líquid pot ser molt dolorosa.

A part dels efectes negatius que té sobre la salut, aquesta tècnica no és efectiva. L'únic que aconsegueixes és buidar els intestins i fer baixar el número de la balança, però el teu cos segueix sent el mateix. Si vols aprimar-te, acudeix a un professional perquè et doni unes pautes i t'assessori segons les teves necessitats.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: