Ha sortit a la llum la causa de la mort de Robbie Coltrane, Hagrid a 'Harry Potter'

per Redacció, el 25 d'octubre de 2022 a les 06:00
Robbie Coltrane, l'actor que va interpretar a Hagrid a la saga de 'Harry Potter', va morir el passat 14 d'octubre als 72 anys. Quan es va anunciar la seva mort no es va especificar la causa, fet que va fer que els seus fans es preguntessin el motiu de la seva mort.

Daily Star ha esbrinat que, tal com consta al certificat de defunció, l'actor va morir d'un fall orgànic múltiple. Segons expliquen, en el document s'especifica que l'actor patia de sèpsia, una infecció del tracte respiratori inferior, diabetis del tipus 2, bloqueig cardíac i obesitat. Aquests van ser els factors que el van conduir a la mort.


J.K. Rowling i alguns actors de 'Harry Potter' van acomiadar-se del seu company a través de les xarxes socials. Rupert Grint, que interpretava a Ron, va dir: "Se m'ha trencat el cor en assabentar-me que Robbie se n'ha anat. [...] Així com Hagrid era als llibres i pel·lícules, Robbie era a la vida: càlid, compassiu i hilarant. Un home de cor gegant que ens cuidava fins i tot dècades després".

Emma Watson, que interpretava a Hermoine, també va voler acomiadar-se a través d'un InstaStory: "Robbie era com l'oncle més graciós que hagi tingut, però més que res era profundament afectuós i comprensiu amb mi de nena i d'adulta". L'autora de la saga va dir: "Mai tornaré a conèixer ningú com Robbie. Tenia un talent increïble, completament únic, i vaig ser més que afortunada de conèixer-lo, treballar amb ell i riure'm a riallades amb ell".


I el protagonista de la saga, Daniel Radcliffe, també va voler compartir un comunicat que deia el següent: "Robbie era una de les persones més divertides que he conegut i solia fer-nos riure constantment quan érem nens al set. [...] Em sento increïblement afortunat d'haver-lo conegut i haver treballat amb ell i estic molt trist per la seva mort. Era un actor increïble i un home encantador".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: