Agafa una oferta d'un blanquejament dental i el resultat no és l'esperat

per Redacció, el 26 d'octubre de 2022 a les 06:00
El blanquejament dental està molt de moda avui dia i tothom vol tenir unes dents perfectes com les seves celebritats preferides. Però aquests tractaments no són econòmics i no tothom pot accedir a ells.

La protagonista d'aquesta història va trobar una oferta a Internet amb què podria aconseguir unes dents blanques i boniques, però no ha tingut el resultat que ella esperava. Lauren, de 23 anys, va decidir comprar unes fundes blanques de dents per 180 lliures (uns 200 euros). Aquestes es col·loquen a sobre les dents naturals i, suposadament, haurien de semblar reals.


El problema, però, és que quan se les va posar no podia obrir la boca per parlar. Ella mateixa ha penjat un vídeo al seu compte de TikTok explicant el que havia passat: "Esperava que es veiessin com les meves dents naturals, però més blanques. 180 lliures per semblar un maleït cavall, ni tan sols en puc parlar", confessava en la seva publicació, que ja té més de 3,2 milions de reproduccions.
 
@lorenhx #clipinveneers #clipinteeth #veneers ♬ original sound - Lorenx

Moltes persones se li han tirat a sobre en els comentaris per haver-se gastat tan pocs diners en una cosa que tindria un preu d'uns 120 euros cada funda de porcellana. Per sort, va poder reparar els danys i recuperar les seves dents naturals amb l'ajuda d'una altra empresa.
 
@lorenhx Replying to @🧟‍♂️ ♬ original sound - Lorenx

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: