Debat per la nova versió d'aquesta sèrie infantil

per Redacció, el 25 d'octubre de 2022 a les 06:00
Els Teletubbies van ser creats l'any 1997 i es van fer 365 capítols. El programa protagonitzat per Tinky-Winky, Dipsy, La-la i Po va ser tot un èxit entre els més petits i molts canals l'oferien a la seva programació. Ara feia 4 anys que no s'emetia, però sembla que tornarà.

Netflix farà una nova versió d'aquesta sèrie i un nou bebè serà la cara del sol. El seu riure és igual de contagiós que el de la Jess Smith, la noia que feia de sol a la sèrie original i que ara té 26 anys -la podeu veure a la foto de sota-. Ara es dedica a fer d'actriu a algunes comèdies del seu país i col·labora ajudant als nens petits a través d'organitzacions de caràcter social.

 

La sèrie s'estrenarà el 14 de novembre i els més petits ja podran veure aquesta nova versió dels Teletubbies. De fet, ja s'ha estrenat el tràiler i com sempre passa hi ha hagut polèmica perquè s'han fet canvis. Com dèiem, el sol no és el mateix i també hi ha altres modificacions que no han acabat de convèncer alguns usuaris. A més, hi ha gent que critica directament que es torni a emetre aquesta sèrie. Vosaltres què en penseu?

 
 



 


 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: