Aquesta tècnica t'ajudarà a saber si t'estan mentint

per Redacció, el 29 d'octubre de 2022 a les 06:00
Algun cop has tingut la sensació que la teva parella t'està mentint? És una sensació molt desagradable, ja que la base d'una relació és la confiança i l'honestedat. No és fàcil creure que la persona que més estimes sigui capaç de trair-te i per això molts cops reprimeixes la teva intuïció. El teu subconscient et diu que no seràs capaç de superar-ho i ignores els senyals.

Però has d'acabar amb això i afrontar la realitat. El primer que has de fer és preguntar-te com seguiràs endavant si les teves sospites són certes. Si tens clar això, et serà molt més fàcil fer front a la situació, ja que el teu subconscient tindrà la seguretat que sobreviuràs.


Dona't el temps que necessitis abans de saber la veritat. Quan estiguis llest/a, escriu la pregunta en què has estat rumiant. No busquis cap solució, només pregunta i observa quines intuïcions apareixen. Segueix-los la pista per arribar fins al fons de la qüestió. Contempla-les sense prejudicis. Això és especialment productiu mentre dorms, ja que les teves proteccions estan baixes i és més probable que experimentis el que realment està captant la teva intuïció.

Per tant, fes l'exercici d'escriure la pregunta just abans d'anar a dormir i deixa que la teva ment treballi en els somnis. Observa en què o en qui et despertes pensant, sense jutjar. Es tracta de disposar de totes les peces necessàries perquè la intuïció treballi sense barreres. Pren notes, però no les sobre interpretis. La veritat es revelarà quan estiguis llest/a per veure-la, sense forçar res.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: