Què està passant amb la llei trans i per què hi està havent polèmica?

per Redacció, el 26 d'octubre de 2022 a les 06:00
La llei trans, pactada per PSOE amb Unides Podem, va presentar-se al Consell de Ministres el passat 27 de juny. Es va decidir utilitzar la via d'urgència per obtenir la seva aprovació. Després de superar els vetos del PP i Vox al parlament el 6 d'octubre, va començar el tràmit d'esmenes que hauria d'haver finalitzat la setmana passada, però el PSOE va votar per endarrerir-ho, juntament amb el PP i Vox.

 


La majoria de les comunitats autònomes d'Espanya ja reconeixen la lliure autodeterminació de gènere i tenen lleis pròpies al respecte. Galícia és l'excepció, ja que la seva llei del 2014 per la igualtat de tracte i la no discriminació de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals, no fa cap referència a l'autodeterminació de gènere.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: