Què porta la Rosalía a la seva bossa? Algunes coses et sorprendran

per Redacció, el 26 d'octubre de 2022 a les 06:00
Rosalía ha gravat un vídeo mostrant les coses que sempre porta a la seva bossa i ha ensenyat alguns dels seus aliments imprescindibles en el seu dia a dia. Entre ells destaca la maionesa (la seva salsa preferida), l'abocat per esmorzar i l'arrel de gingebre amb la que es fa infusions per no constipar-se.

"M'encanta fer-me tes i jo no em fio que els tes que venen en una bosseta portin gingebre de veritat. Així que com que no me'n refio vaig amb la meva arrel. La pelo, la tallo a trossets, els poso al te i em dona més vitamines. Bàsicament, és per no posar-me malalta", explicava.


A més, l'artista no utilitza una bossa comuna, sinó un casc. Dins d'aquest porta tots els seus imprescindibles. "Sempre he anat amb moto, des que tenia ús de raó. Me'n recordo d'anar amb moto amb els meus pares, de petita jo també portava motos, així que forma part de la meva vida i és la bossa que més m'agrada", confessava.


Entre aquestes coses que mostra al vídeo, hi ha una que destaca per sobre la resta pel seu valor emocional: un missatge escrit a mà en un tros de paper. Es tracta d'una nota que li va entregar una fan que es va trobar en un viatge en avió. "Sempre la porto a sobre, a la cartera, és en català i diu: 'Estimada Rosalía, quines ganes que tornis als escenaris. La teva força encomana! Et desitjo el millor i si us plau no deixis mai de fer música. Una abraçada per tu i la Pili'". Un missatge que a l'artista li va semblar molt inspirador.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: