Tornen a estar junts aquesta exparella de famosos?

per Redacció, el 26 d'octubre de 2022 a les 09:40
Hi ha ruptures que són definitives. Altres, en canvi, només són una pausa temporal. Sembla que la de Kim Kardashian i el Pete Davidson encaixa amb la segona opció. I és que la celebrity i l'humorista tornarien a estar junts mesos després d'haver-ho deixat.

Així ho ha assegurat una persona propera a tots dos a 'Entertainment Tonight': "El Pete i la Kim encara tenen contacte. No van acabar malament, així que s'han seguit parlant i les coses cada vegada van millor entre ells". A aquesta informació se li suma el suposat regal que el Pete va fer a la Kim pel seu aniversari, el passat 21 d'octubre.


L'humorista, segons han deduït els fans, va enviar un ram de flors a la seva exparella acompanyat d'una espelma amb olor de gessamí. Els seguidors de Kim Kardashian estan convençuts que Pete Davidson va escollir aquesta aroma en una clara referència al sketch "Jasmine i Aladdin" que van protagonitzar al 'Saturday Night Live' i que va acabar amb un petó.

 


Recordem que la Kim i l'humorista van sortir durant nou mesos després d'aquesta primera trobada. La relació es va acabar a l'agost, moment en què Pete Davidson estava rodant la seva pròxima pel·lícula, 'Wizards!', a Austràlia. La distància hauria refredat les coses entre ells i per això haurien decidit deixar-ho. Ara caldrà veure si la ruptura va ser definitiva o si realment s'han reconciliat.
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: